Solveig

Du kan hoppe op på det flyvende tæppe og rejse lige ind i Solsikkeland, hvor der findes et væld af Velvære behandlinger, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Inden man tager ud på en rejse, går man først i gang med at finde ud af:


Hvor går turen hen?


Hvad kan det sted give os af oplevelser o.s.v.


På min hjemmeside kan du finde informationer om behandlinger og priser mm.


http://kliniqsolsikke.dk/


Så du ved hvad du går ind til, når du bestiller en tid hos mig.
Jeg er Solveig en årgang 60 og gift med Peter der har bygget og designet min dejlige Klinik, som engang i 1930’erne var stald for et par grise. Peter er medejer af Solsikken. Vi har tre voksne børn der er fløjet fra reden så der er tid til at fordybe os i nye bærende ting.


Jeg tog massage kurser på Haslev Højskole i 1978, men fik først den egentlige eksamen på Århus Fysiurgiske Massør skole i 2006.


Har været Kørestolsbruger fra 1995 til 2004 og har stor forståelse for både de indre og ydre smerter.


I 2008 begyndte jeg at arbejde på Sea West Wellness ved Nørre Nebel, og stoppede i 2011 på grund af en blod prop i hjernen.


Nu ville jeg give min egen lille Klinik en chance.


I foråret 2010 tog jeg Reiki Healing I. De sidste år har jeg taget Reiki II & III på Zoneterapeut skolen i Varde, så nu er jeg Profesionel Reiki Healer.


I 2017 valgte jeg at lave behandlinger i Energiens Univers, Esbjerg, også. Derfor er det også muligt at bestille tid til behandling i Esbjerg.
Send os en mail:

kirkegade@energiensunivers.com

Følg os

© All Rights Reserved.

     Energiens Univers